top of page

PRIVÉ - EVENT

Loft Madeleine kan ook gehuurd worden voor een gezellig familiefeest of een intiem privé-event met vrienden. Dankzij de uitgeruste keuken (kookgerei, servies, bestek, glazen), feest en geniet je in stijl, in een uniek kader. We werken daarnaast ook samen met een vaste verhuurfirma voor het huren van jouw extra buffettafels, stoelen, …

Omdat wij hier ook zelf wonen, wordt de loft niet verhuurd voor fuiven en  feestjes. Less is more. Dank voor je begrip!

De loft is ruim (200 m2 )en heeft een grote capaciteit. Toch kiezen we er bewust voor om alle events te beperken tot maximum 24 personen. Zo behouden we het karakter en de ziel van dit gebouw en blijven we in balans met onze privé-parkeergelegenheid. Als gezin wonen wij hier ook ter plekke (naast de loft) en daarom kiezen we er eveneens bewust voor om geen grote feesten of events op de agenda te plaatsen. De loft huren voor een intiem verjaardagsdiner, familiefeest, babyshower met vriendinnen… in een uniek kader? Kan perfect. Graag! Een babyborrel, communiefeest, jubileumviering… met meer dan 24 personen, dat kan niet. We zijn ervan overtuigd dat het aanbod daarvoor in de buurt reeds ruim is. Zo blijven we trouw aan onszelf en wat we voor ogen hebben met deze unieke ruimte. Een plek om te delen, met wie je nabij is. Less is more.

Nood aan catering? Wij werken hiervoor samen met vaste partners en met de genoten koksopleiding (Spermalie Brugge), zetten we je graag verder op weg. Mail ons vrijblijvend voor meer info. 

Prijs om de loft te huren voor een privé-event: 390 euro, excl. BTW. Je vertoeft steeds met je eigen gezelschap in alle privacy in een uniek kader.

Maak vrijblijvend een afspraak om de loft eens te komen zien en de mogelijkheden te komen bespreken, steeds welkom!

Familiediner
bottom of page